Trots op Gouden Waarderingspeld

Blij verrast was ik, dat wij als Gilde op de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Purmerend onderscheiden zijn met de Gouden Waarderingspeld. In het bomvolle theater de Purmaryn kreeg onze voorzitter Ed Bierhuizen van onze burgemeester Don Bijl  de gouden speld uitgereikt.

Voorzitter Ed Bierhuizen heeft zojuist de speld uit handen van burgemeester Don Bijl gekregen | Eigen foto

Trots op Gouden Waarderingspeld

In zijn toespraak gaf de burgemeester aan dat het Gilde Purmerend en Omstreken deze speld ontving voor haar inspanningen voor de belangen van de stad Purmerend en haar inwoners.

Voor iedereen

Hij memoreerde verder, het Gilde P&O is er voor iedereen: jong,oud, man of vrouw, allochtoon of autochtoon. Gilde geeft invulling aan de behoefte van mensen om zich te blijven ontwikkelen.  Het is een zelfstandig onderdeel van Stichting Gilde Nederland waarbij vrijwilligers hun kennis, kunde en ervaring overdragen aan anderen in de samenleving.

Kwart eeuw

Hij eindigde met de woorden dat het gemeentebestuur trots is op deze zeer betrokken vrijwilligersorganisatie met meer dan 150 personen, die zich al 25 jaar onvermoeibaar inzetten voor Purmerend.

U kunt zich voorstellen, dat wij in ons Jubileumjaar geen betere start hadden kunnen wensen. Zeker met nog voor de boeg op 15 mei de organisatie van de Landelijke Gilde Wandeldag, Gilde bestuurders dag op 19 september  en voor al onze vrijwilligers een etentje bij Kriti.

Dick Blokker
Gildegids

Voor meer informatie:   www.gildepurmerend.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *