Startersevenement voor netwerken, informeren en inspireren

Rabobank Waterland en Omstreken, de diverse gemeenten, ondernemersverenigingen en netwerkorganisaties in Waterland organiseren samen met het Startersloket hét gratis startersevenement voor de regio Waterland. Samen zetten zij de deuren wijd open voor oriënterende starters en net gestarte ondernemers. Het doel van de avond is netwerken, je informeren en laten inspireren. Stel tijdens het netwerkcafé je vragen aan de aanwezige specialisten en raak in gesprek met andere (startende) ondernemers.

BurgGolf, Golfresort De Purmer

Startersevenement voor netwerken, informeren en inspireren

Programma
 • 19.00 uur       Inloop
 • 19:30 uur       Welkom
 • 19:45 uur       Workshopronde 1
 • 20:30 uur       Pauze en netwerkcafé
 • 20:45 uur       Workshopronde 2
 • 21:30 uur       Netwerkcafé
 • 22:30 uur       Einde
Tijdens dit evenement leer je meer over:
 • Wat moet ik regelen met de Belastingdienst?
 • Hoe bepaal ik mijn uurtarief?
 • Hoe haal ik meer uit de markt?
 • Hoe presenteer ik me online als ondernemer?
 • Wat zijn mijn ondernemersrisico’s?
 • Hoe maak ik een succesvol ondernemingsplan?

Vergroot je kennis en volg tijdens dit startersevenement twee workshops. Nieuwsgierig welke workshops je kunt volgen? Maak een keuze uit onderstaande workshops en meld je aan.

Kansen inkaart brengen met het ondernemingsplan?

Tijdens deze interactieve workshop van Rabobank Waterland en Omstreken ga je aan de slag met het Business Model Canvas, een vorm van een ondernemingsplan. Aan de hand van negen bouwstenen breng je de kansen voor jouw bedrijf in kaart. Aan het eind van de workshop weet je welke bedrijfsonderdelen in jouw organisatie van groot belang zijn en waar eventuele bijsturing nodig is. Bovendien krijg je inzicht in hoe je nieuwe bedrijfsactiviteiten het best kunt oppakken en of ze ook rendabel zijn.

Hoe presenteer jij je online als ondernemer?

Hoe zorg jij ervoor dat je online een goede eerste indruk achterlaat en dat jouw netwerk je ziet als specialist. Wij nemen jou tijdens deze workshop mee in de mogelijkheden en trends en geeft tips waar je direct mee aan de slag kan. 

Goede start met belastingen!

Als je een bedrijf start, moet je direct veel zaken regelen. Zo krijg je te maken met administratieve en fiscale verplichtingen. Tijdens deze workshop gaat Joeri Goede in op het fiscale deel van het ondernemerschap. Je krijgt informatie over btw en inkomstenbelasting, maar ook over diverse aftrekposten die voor jou gelden. 

Krijg de juiste prijs voor jouw product of dienst

Hoe zorg je ervoor dat je het juiste uurtarief vraagt? Gebruik jij wel slimme prijzen? En wil jij meer winst maken? Linda Kramer van Bruisend in Bedrijf vertelt je over prijsbepaling en prijspsychologie. Ze geeft je tips hoe jij die prijs van je klant krijgt die je ook daadwerkelijk wil hebben. En kijkt samen met jou of jij wel de juiste prijs voor jouw product of dienst vraagt. Na deze kennissessie weet jij hoe jouw klant ‘ja’ zegt tegen jouw product of dienst zonder dat de prijs er toe doet. Linda inspireert je op een leuke én praktische wijze om meer winst te maken!

Aanmelden

Schrijf je gratis in voor dit startersevenement en maak een keuze uit de workshops.Deelname aan de bijeenkomst is gratis voor zowel klanten als niet-klanten van Rabobank Waterland en Omstreken.

Datum en locatie

Maandag 8 april;   
BurgGolf, Golfresort De Purmer: Westerweg 60, 1445 AD Purmerend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *