Sopar Makelaars richt zich nadrukkelijker op bedrijvenmarkt

Sopar Makelaars is een vertrouwde naam op het gebied van de woningmakelaardij en profileert zich daarnaast meer en meer als nieuwbouwspecialist. Als bedrijfsmakelaar geniet ze nu minder bekendheid, maar daar wil ze verandering in brengen: Frans Nooij wordt als bedrijfsmakelaar/taxateur het vaste aanspreekpunt voor ondernemers met alle vragen op het gebied van bedrijfsmakelaardij.

Marc Jonk (l) en Frans Nooij | Eigen foto

Sopar Makelaars richt zich nadrukkelijker op bedrijvenmarkt

Na het vertrek van mijn oud-compagnon is er bij Soparfeitelijk een leemte ontstaan en kreeg de bedrijfsmakelaardij niet meer de volle aandacht. Deze taak is verdeeld, waarbij zowel Jeffrey Velkers als directeur Marc Jonk het ‘erbij’ zijn gaan doen. En dat bleek verre van ideaal.“Leuk, zo’n rol als duizendpoot,” vertelt Marc, “maar het werkt niet.”

De bedrijvenmarkt vraagt om specifieke kennis en verdient,net als de woningmakelaardij, de volle 100% aandacht. Daarom heb ik Fransbenaderd. Frans was al eerder aan ons kantoor verbonden en is al sinds de jaren‘80 beëdigd makelaar. Met hem als vast aanspreekpunt voor ondernemers gaan wede Waterlandse markt bestieren. Zo bieden we een betrouwbaar alternatief voor de gevestigde orde.”

Medegrondlegger G7 BedrijfsmakelaarsGroep:

Als medegrondlegger en lid van de G7 BedrijfsmakelaarsGroephad Sopar Makelaars al een streepje voor. Het kantoor werkt samen metvooraanstaande bedrijfsmakelaars uit Noord-Holland. Onderling wisselen ze relevante kennis uit en kijken ze meer regionaal voor elk pand naar de juistekandidaten. Met specialist Frans Nooij terug in de gelederen kan Sopar nu nog meer voor ondernemers binnen en buiten Purmerend gaan betekenen.

De markt nog beter doorgronden

Frans: “We zetten diverse tools in om onze klanten extra vandienst te kunnen zijn. Zo beschikken we recent over ‘vastgoeddata’, een systeemvan big data dat de ontwikkelingen van de individuele ondernemer in kaartbrengt. Daardoor kunnen we de markt beter doorgronden. Zo kunnen we betervoorspellen welke ondernemers, op welke termijn, mogelijk ‘wat willen’. Ditdoor middel van bijvoorbeeld bepaalde omzetgroei in een bepaalde periodewaarbij men, afhankelijk van de branche, redelijkerwijs meer vierkante metersbedrijfsruimte nodig gaat hebben. Een ondernemer wil ondernemen en wil de vollefocus op ‘zijn geesteskindje’, zijn zaak leggen. De klant ontzorgen met eenvooraf besproken missie, dat is ónze missie. Ook op het gebied van start-ups hebben we grootse plannen; het is een groeiende markt en de klant van morgen.Ook die verdienen van begin tot eind begeleiding.”

Sopar Makelaars heeft de expertise in huis en snijdt zijn adviezen aan de hand van een grondige data-analyse op maat. Marc: “Frans is 100% uit het Sopar-hout gesneden: ‘zeggen wat je doet en doen wat je zegt’. Dat zou ook kunnen betekenen dat wij een ondernemer adviseren juist niet teverkassen. ‘Nee’ is ook een antwoord, het kan op dat moment het beste advieszijn. Geen korte termijn gewin als makelaar. Makelen blijft immers een kwestievan vertrouwen.”

Sopar Makelaars o.g. b.v.
Nieuwstraat 74 -78, 1441 CN Purmerend
Telefoon: 0299-420097
www.sopar.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *