Renata Magazine in april in de winkel

Renata Willems,ex-directeur Stichting Wij Allemaal en initiatiefneemster van Match Events Netwerk, brengt haar eigen magazine op de markt. De glossy Renata Magazine wordt  eind maart gelanceerd in Amsterdam. In april ligt het blad in de winkel. Renata Willems:”Ondernemende vrouwen inspireren, een podium geven en mensen verbinden”, dat is en blijft mijn doel.

Renata Willems | Foto: Marije Dijkema

‘ONDERNEMENDE VROUWEN INSPIREREN MET MAGAZINE’

Renata Magazine in april in de winkel

Willems was jarenlang directeur van inloophuis Wij Allemaal.”Fantastisch dat ik dit heb kunnen en mogen doen, maar ik vond het na al die jaren tijd voor een andere uitdaging.” Nadat Willems haar  functie als directeur neerlegde, richtte ze zich vol overgave op de organisatie van nieuwe netwerkbijeenkomsten, speciaal voor vrouwen, onder de noemer Match Events. “Plezier maken inspiratie opdoen,lezingen, mogelijkheden om te netwerken, nieuwe mensen leren kennen en verbinden’, dat is wat er gebeurt tijdens Match Events. Vrouwen een podium bieden om zichzelf te presenteren…” Maar Willems wilde meer dan alleen netwerkavonden verzorgen.  “Het is altijd al mijn droom geweest om een magazine te maken voor vrouwen door vrouwen. Niet vanuit een feministisch oogpunt maar we mogen als vrouwen best meer laten zien wat we kunnen en elkaar inspireren.”

Inspiratie

Inspiratie is dan ook gelijk het thema van het magazine  “In het blad lees je verhalen en interviews met ondernemende vrouwen die openhartig vertellen over hun leven;hun ambities en drijfveren.”  Het magazine is niet alleen gevuld met interviews. “Ik ga natuurlijk niet alles prijsgeven, we willen ook een beetje aan de verbeelding over laten…maarin het blad zijn onder andere ook stylingtips voor je woning, ‘tips en tricks’ om jezelf het beste te presenteren en culinaire hoogstandjes te vinden. Het is een ‘Feel Good Magazine’ om even lekker mee te ontspannen en tegelijkertijd hopen we ook vrouwen te inspireren door middel van de bijzondere verhalen van de geïnterviewde dames!”

Website

Meer info over Renata Magazine? Zie www.renatamagazine.nl. In de winkel is het blad te koop vanaf april voor 6,95. Het magazine is ook los te bestellen via de website.

Eén gedachte over “Renata Magazine in april in de winkel

 • 13 maart 2019 om 22:16
  Permalink

  Hallo Renata,
  Ik zag je post op Instagram, geweldig! Je droom achterna gaan én doen. Zo sta ik (sins kort ook in het leven❣️)
  Ik kijk uit naar het 1e magazine in de winkel!
  Misschien kunnen we iets voor elkaar betekenen?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *