Rabobank Waterland en Omstreken hoofdsponsor van Winters Purmerend

Onlangs hebben Arwin Versteyne, namens Winters Purmerend, en Directeur van Rabobank Waterland en Omstreken, Henny Maes, een handtekening gezet onder een sponsorcontract voor het evenement Winters Purmerend.BINNENSTAD OMGETOVERD TOT WINTERS WONDERLAND…

Rabobank Waterland en Omstreken hoofdsponsor van Winters Purmerend 

Onlangs hebben Arwin Versteyne, namens Winters Purmerend, en Directeur van Rabobank Waterland en Omstreken, Henny Maes, een handtekening gezet onder een sponsorcontract voor het evenement Winters Purmerend.

Rabobank Purmerend Waterland mag zich daarom hoofdsponsor noemen van Winters Purmerend. Hiermee draagt de Rabobank Winters Purmerend een warm hart toe. De bijdrage draagt er mede toe bij dat de binnenstad van Purmerend van zaterdag 8 december tot en met zondag 6 januari wordt omgetoverd tot een Winter Wonderland. Een schaatsbaan op de Koemarkt, een weekend gastronomisch vertoeven, een grote kerstmarkt, en samen feestelijk het nieuwe jaar inluiden zijn onderdelen van de programmering. 

Rabo IJsplein

Op woensdag 19 december wordt de schaatsbaan omgetoverd tot het Rabo IJsplein en kunnen jonge spaarders van de Rabobank, de hele middag gebruik maken van de IJsbaan. Tevens kunnen de lagere scholen, op uitnodiging, gedurende de eerste twee weken van Winters Purmerend, tijdens schooltijden gebruik mogen maken van de schaatsbaan. Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door de Rabobank en is mede daarom omgetoverd tot het Rabo Schoolschaatsen. Winters Purmerend is trots op en dankbaar voor de steun van Rabobank Waterland en Omstreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *