Purmerend Werkt wordt fantastisch!

Op het moment dat ik dit schrijf is Winters Purmerend nét van start gegaan. Begonnen als een leuk idee en, bijvoorbeeld doordat verschillende partijen er iets aan toegevoegd hebben, heeft het evenementsteeds meer body en inhoud gekregen. In het vorige nummer van Regio Zakenschreef ik dat ‘we met elkaar in Purmerend best goed bezig zijn’ – welnu Winters Purmerend is één van de bewijzen wat mij betreft.

Thierry van der Weide | Foto: Els Broers

Purmerend Werkt wordt fantastisch!

Purmerend Werkt is ook zo’n evenement dat past bij deontwikkeling in Purmerend. Onderwijs, overheid en bedrijfsleven vinden elkaarsteeds beter. Hét evenement waarbij het Purmerendse bedrijfsleven zich laatzien aan de andere ondernemers, de inwoners en de leerlingen van de stad. Maaktenwe ons in november nog zorgen over de animo bij het bedrijfsleven voorPurmerend Werkt, inmiddels zijn we zo goed als volgeboekt!

We hebben specials met grote materialen, zoals transport,techniek en grond-, weg- & waterbouw en op een aantal locaties in de stadconcentreren we onder meer bouw, zorg en ICT. Prachtig om te zien dat deondernemers die samen op een locaties staan, intensief met elkaar in gesprekzijn om samen een mooie belevenis neer te zetten. Dat is immers een van dedoelen: de economische sectoren voor het voetlicht brengen met hun beste enmooiste diensten en producten.

Houd onze website en Facebook pagina in de gaten. Hiercommuniceren we altijd de laatste actualiteiten. En kom 27 januari naar de binnenstad!

Thierry van der Weide 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *