PRO: Deel vooral uw gedachten met ons!

Een van de pijlers van PRO: is het overdragen en delen van kennis en ervaring tussen en vooral door de ondernemers aan elkaar.

Daniel Pardoen en Marije Dekker

PRO: Deel vooral uw gedachten met ons!

De PRO: leden weten elkaar hopelijk te vinden als er specifieke vragen zijn waar een ander PRO: lid kennis van heeft. Wilt u weten welke bedrijven in de regio ook PRO: lid zijn, dan kunt u dit eenvoudig te weten komen door het inzien van de ledenlijst. Met de komst van de AVG hebben wij besloten om de ledenlijst niet langer voor een ieder zichtbaar op de website van de PRO: te laten zijn. U zult dus even moeten inloggen op onze website (www.pro-site.nl), om de ledenlijst te kunnen inzien. Mocht u uw wachtwoord vergeten zijn, geen probleem: op een eenvoudige manier kunt u een nieuw wachtwoord opvragen.Eenmaal ingelogd, treft u de ledenlijst aan.

Sommige vraagstukken, onderwerpen of actuele ontwikkelingen kunnen aanleiding zijn om een workshop/kennissessie te organiseren. In klein of groter verband worden bijgepraat door een externe deskundige of, – bij voorkeur- door een ander PRO:lid kan van grote waarde zijn. Bovendien komt u op deze manier direct te weten op welke manier uw concullegae met dit vraagstuk ‘worstelen’.

Denk hierbij aan onderwerpen als de afschaffing van de VAR, hoe om te gaan met een zieke werknemer of de Brexit. Maar misschien zijn er geheel andere onderwerpen die u aanspreken en waarover u graag meer kennis en/of ervaring zou willen opdoen. Deel die gedachten met ons. Als het u bezighoudt, dan geldt dit waarschijnlijk ook voor uw buurman-ondernemer. Ideeën? Mail naar secretariaat@pro-site.nl

Marije Sliphorst – Dekker/ Daniel Pardoen

Voorzitters PRO

voorzitters@pro-site.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *