Persoonlijk maatwerk met resultaat

Het leven bestaat uit keuzes maken. Wat is de juiste keuze voor het bedrijf en de beste keuze voor jezelf? Dat levert vaak tweestrijd op. Zo weten Martin Boering, Menno Leeflang en Evert Lassche van LMI Noord-Holland. De loyaliteit naar het bedrijf, met bijkomende verplichtingen, kan de ondernemer afleiden van het doel, dat hij of zij voor ogen had. Leadership Management International LMI brengt mensen weer in balans en zorgt voor succes.

LMI van links naar rechts Evert Lassche, Menno Leeflang en Martin Boering | Foto: Han Giskes

LMI NOORD-HOLLAND HELPT BIJ BEREIKEN BELANGRIJKSTE DOELEN

Persoonlijk maatwerk met resultaat

De drie mannen van LMI Noord-Holland nemen hun missie serieus. Ze willen het beste uit de mensen halen én uit het bedrijf. “Het bereiken van de belangrijkste doelen, met een meetbaar resultaat”, zegt Evert Lassche.

Binnen de branche

Er zijn veel overeenkomsten tussen Martin, Menno en Evert. Ze hebben ongeveer dertig jaar in loondienst gewerkt. Ze kregen verantwoordelijkheden en de kans zich te ontwikkelen. Los van elkaar, binnen hun eigen branche. Tot op een zeker moment ze zich af vroegen: ‘Ben ik gelukkig?’

Evert (57) uit Wognum komt uit een ondernemersfamilie en heeft veel kennis van de agri-business. “Ik werkte binnen het familiebedrijf, met veel mkb-ondernemers samen. Het coachen en adviseren van mensen, dat zat er bij mij altijd al in.” Ongeveer vijf jaar geleden werd hij franchisenemer van LMI. De organisatie bestaat sinds 1966 en opereert in 80 landen. De ontwikkelingsprogramma’s van LMI worden wereldwijd gewaardeerd en erkend. Na vijftig jaar ervaring is er binnen LMI veel kennis over bedrijfsvoering.

Evert Lassche heeft in Noord-Holland het LMI concept handen en voeten mogen geven. “Het draait om persoonlijk leiderschap en natuurlijk om de bewustwording van de ondernemer. Het belangrijkste is dat er weer met plezier wordt ondernomen.”

Goed in je vak

“Veelal ontstaat een onderneming vanuit de specialiteit van de oprichter. Het bedrijf groeit verder, maar ontwikkelt zich in een richting die niet bij de ondernemer past”, vertelt Evert. Menno (46) geeft een voorbeeld. “Ik was meester autospuiter.Omdat ik het vak goed in mijn vingers had, kreeg ik van mijn werkgever de leiding. Ik was toen 21 en ik ging ervoor. Op dat moment kwam ik er achter datje je met allerlei zaken moet bezig houden. Ik kwam niet meer toe aan wat ik het liefste doe: auto’s spuiten. Je kunt wel goed zijn in je vak, maar mensen aansturen is wat anders.”In een dergelijke situatie kun je vastlopen. “Je moet niet vergeten, waarom je voor dat vak hebt gekozen én waar je je energie vandaan haalt.”

Menno maakte een carrière-switch. Bij grote multinationals mocht hij sales en marketing combineren met het ontwikkelen van mensen en het ontlokken van potentieel. Hij heeft dat de laatste twintig jaar in loondienst gedaan.“Tot ik vorig jaar klaar was mij te laten vertellen wat ik moest doen. Ik raakte op een dag in gesprek met Evert en had gelijk een klik met het gedachtegoed van LMI. Bij LMI kan ik mijn passie uitleven.”

Veranderingen

Martin (59) uit Purmerend is sinds 1980 actief in de IT. “Ik was computerprogrammeur. Ik ben 35 jaar bezig geweest in IT- en lijnprojecten.Zowel in de software als in de hardware.” Drie jaar geleden stopte hij bij zijn toenmalige werkgever. “In mijn branche verandert er veel. In hoge snelheid verandert de techniek, maar er wordt amper omgekeken naar de mensen. Ik had een mediation training gevolgd, met als doel bedrijven en afdelingen in elkaar te voegen. Het werk van mediator ligt mij. Ik had er plezier in. Ik kende Evert al. We zijn eens gaan praten. Via hem maakte ik kennis met het LMI-programma.Ik was snel om.”

Programma’s

LMI geeft persoonlijk maatwerk en komt met concreet resultaat. “We werken van binnenuit naar buiten toe”, verduidelijken ze. “LMI heeft complete programma’s die binnen enkele maanden kunnen worden doorlopen.Gegarandeerd resultaat.” Belangstellenden kunnen een vrijblijvend gesprek aanvragen. “Geen uurtje factuurtje. We spreken een totaalpakket af en het prijskaartje.”

Meer informatie is te vinden op de website van LMI Noord-Holland: www.lmi-noordholland.nl of bel.

Evert Lassche: 06 51402129 | Menno Leeflang: 06 22247467 | Martin Boering: 06 11779887

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *