Parkeergarage ’t Lammetje gesloten vanaf 20 januari

Zondag 20 januari om 18.00 sluit parkeergarage ’t Lammetje in het centrum van Purmerend. Uit inspecties blijk dat ’t Lammetje in de huidige opzet aan het eind van haar levensduur is gekomen.
’t Lammetje wordt in de komende weken gesloopt. Gemeente Purmerend gaat actief alternatieve parkeermogelijkheden onder de aandacht brengen.ALTERNATIEVEN ZIJN PARKEERGARAGES EN SCHAPENMARKT…

Parkeergarage ’t Lammetje gesloten vanaf 20 januari

Uit extern onderzoek is gebleken dat niet alle parkeerplekken in Purmerend goed gevonden en gebruikt worden, en dat met name in de parkeergarages voldoende plekken beschikbaar zijn. De nabij gelegen parkeergarages Q-park Eggert en de Claxonate zijn twee van de grote alternatieve parkeermogelijkheden.


Er loopt een onderzoek naar het realiseren van een nieuwe definitieve parkeergarage. Gebieden waar naar gekeken wordt, zijn de Schapenmarkt en de omgeving van het stadhuis.
Alle parkeergarages en parkeerplaatsen staan aangegeven op een kaart. In februari zijn de kaarten op te halen bij ondernemers op de Koemarkt en omgevingen bij de balie van het stadhuis.

Honderd parkeerplekken op de Schapenmarkt
De parkeerplaatsen op de voormalige locatie van ’t Lammetje worden zo snel mogelijk gerealiseerd. Met nieuwe belijning kan een betere indeling gemaakt worden, waardoor circa honderd parkeerplekken terugkomen op de Schapenmarkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *