Opening Carwas4All op Baanstee-Noord

Robin Gerhards (49) is onlangs met zijn autowas- en poetscentrale Carwash4All (v/h TomPoets) verhuisd naar bedrijven-terrein Baanstee-Noord aan de Polderweg 5 op bedrijventerrein Baanstee Noord. Robin opent op 1 december zijn prachtige bedrijf op de mooie ruime kavel van 3200 m2, vlak bij autobedrijven zoals Heron Auto, Autobedrijf Peter Ursem, etc. Want dat is en blijft de visie van Robin: bedrijven ontzorgen en auto’s voor bedrijven verkoop- en aflever klaar maken. In de nieuwe vestiging zijn echter veel meer mogelijkheden, ook voor particulieren. Er is een prachtige wasstraat van 40 meter, een stofzuigerplein, poetscentrale en een bandenhotel.

Carwash4All Robin Gerhards | Foto: Rolf Rijken

VEEL MEER MOGELIJKHEDEN VOOR BEDRIJVEN EN PARTICULIEREN…

Grote stap Carwas4All met opening prachtig pand op Baanstee-Noord

De verhuisplannen dateren al van 2012, maar het project is nu gerealiseerd. Robin Gerhards kan op Baanstee-Noord zijn bedrijf verder uitbouwen. “Ik was op het oude adres helemaal uit mijn jasje gegroeid,” vertelt hij. Carwash4All heeft vele autobedrijven als klant. Denk aan Heron, met AUDI, VW, SKODA, SEAT, Van Mossel met Peugeot, Citroën en Renault Arend. “Baanstee-Noord is steeds interessanter voor me, want daar komen steeds meer autobedrijven,” aldus Robin. 

Krasje of deukje

In de nieuwe vestiging gaan de klanten door de 40 meter lange wasstraat en kunnen vervolgens gratis de auto van binnen stofzuigen. Voor poetsen en voor zomer/winterbanden zijn ze bij Carwash4all ook aan het juiste adres en een krasje en een deukje aan de auto wegwerken lukt meestal ook heel goed. 

Schoon en glimmend

Robin Gerhards is al 27 jaar in de branche werkzaam. Hij heeft het bedrijf flink uitgebouwd, maar liep tegen een groot ruimtegebrek aan in het vorige pand in de Flevostraat. Robin wil de klanten (veel Purmerendse autobedrijven) en particulieren beter ontzorgen, sneller werken en toch de beste kwaliteit bieden. De klanten beter bedienen wil hij ook waarmaken door de auto’s bij bedrijven te halen en weer schoon en glimmend terug te brengen. 

Ervaring

Robin is trots op heet prachtige pand en zijn gemotiveerde team van deskundige medewerkers die allen meer dan tien jaar ervaring in het werk hebben. Momenteel werken circa tien mensen bij Carwash4All. Het nieuwe autowas- en poetsstation is 7 dagen van de week geopend van 07.00 tot 19.00 uur. 

Het is nu tijd om naar Carwash4All te gaan en zelf te ervaren wat het bedrijf allemaal te bieden heeft!

Carwash4All, Polderweg 5, Baanstee-Noord, Purmerend. 
Tel: 0299-470817  |  info@tompoets.nl  |  www.tompoets.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *