Ooster Ee wint Waterlandse Ondernemersprijs 2018

WATERLAND –  Jan Peter Valk van Fysiotherapie Ooster Ee is de grote winnaar van de Waterlandse ondernemersprijs 2018. Dat werd tijdens de Nieuwjaarsreceptie van Ondernemersvereniging Waterland op 4 januari bekendgemaakt. In de onderlinge strijd tussen Bertus Wolters van De Verkeerde Wereld,Eelke Veltman van Bril & Lens en Jan Peter Valk van Fysiotherapie Ooster Ee,ging Jan Peter Valk er met de winst vandoor.

Bertus Wolters, Aldo Ottens, Carla, Bruin, Jan Peter Valk, Eelke Veltman. | Foto: Ria Houweling-Bouwman

Ooster Ee wint Waterlandse Ondernemersprijs  2018

In het juryrapport concludeert de jury dat Jan Peter Valk een ‘onbewuste ondernemer’ is. Door de liefde voor zijn vak als fysiotherapeut koos hij in de jaren ’80 voor een eigen fysiopraktijk. Zijn prioriteiten legt hij sindsdien bij het verlenen van zorg en het zorgen voor mobiliteit bij zijn cliënten. Zijn drijfveer is het contact met mensen. Het ondernemerschap is daar wat hem betreft ondergeschikt aan. Toch weet hij, samen met zijn vennoten in de maatschap en zijn team, te innoveren in een markt die aan verandering onderhevig is en waarop steeds meer bezuinigd wordt.

Lef en toekomstvisie

De fysiofitness, die buiten het reguliere zorgaanbod valt,is hier een mooi voorbeeld van. Maar ook de samenwerking met een viertal andere fysiopraktijken in de regio én de flinke investering in een test- en expertisecentrum in het Waterland Ziekenhuis, getuigen van ondernemerschap, lef en toekomstvisie.  Een waardige winnaar van de Waterlandse ondernemersprijs wat de jury betreft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *