Nieuws Beemster OndernemerBart Tishauser beoogd opvolger van voorzitter Martha Oortman Gerlings

Het bestuur van AOV Beemster Ondernemer draagt tijdens de najaarsledenvergadering van 22 november a.s. Bart Tishauser aan de leden voor als opvolger van aftredend voorzitter Martha Oorman Gerlings. Tijdens de vergadering wordt niet alleen afscheid genomen van Martha Oortman Gerlings als voorzitter, maar ook van Gijsbert Pierik als secretaris. De najaarsledenvergadering van Beemster Ondernemer (BO) wordt gehouden in De Keyserin aan de Middenweg 148 in Middenbeemster (aanvang 20.00 uur).

Overleg wethouders Beemster met Beemster Ondernemer en LTO

Op 31 oktober is het driemaandelijkse overleg van de Beemster Ondernemer en LTO samen met wethouders Butter en Zeeman gehouden. HR Makelaars (Richard Herlé en Laura Herlé-Ruys) vieren het 10 jarig bestaan van hun makelaarskantoor. Van een klein kantoor met twee medewerkers is het bedrijf inmiddels gegroeid naar een kantoor met tien personen.
 

Purmerend werkt

Op zondag 27 januari 2019 vindt het evenement Purmerend Werkt plaats in de binnenstad van Purmerend. Naar verwachting doen er 100 bedrijven mee, circa 2.000 leerlingen/studenten en vele werkzoekenden. Voor bedrijven de ideale kans om zich te presenteren aan het publiek, toekomstige werknemers en om eventuele personeelstekorten op te lossen. Voor meer info: www.purmerend.werkt.nl en meldt u aan als deelnemer.
  

Najaarsborrel

Op vrijdag 5 oktober jl. heeft de jaarlijkse najaarsborrel plaatsgevonden bij Onder de Linden. Onder het genot van een (borrel)hapje en een drankje, en met op de achtergrond de muzikale klanken van de band Peu de Feu, hebben de aanwezigen gezellig kunnen bijpraten.

NV Purmerend

Op maandag 12 november van 17.00 uur tot 18.00 uur vindt in de kleine zaal van theater De Purmaryn in Purmerend voor de derde keer de ondernemerstalkshow NV Purmerend plaats. Ook de ondernemers uit de Beemster zijn vanaf 16.30 uur van harte welkom en na afloop is er gelegenheid om tijdens de borrel na te praten en te netwerken. Tijdens de vorige editie zijn diverse ondernemers uit de Beemster in de schijnwerpers geplaatst en deze keer staan onder meer Rona Uitentuis en Bram Engberts in de schijnwerpers. Voor de Beemster Ondernemer aanleiding om dit initiatief de komende editie(s) financieel te ondersteunen, zodat meer ondernemers uit de Beemster in de schijnwerpers kunnen worden geplaatst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *