Nieuwe gemeentewebsite voor ondernemers gestart

Op 16 november jl., op de ‘Dag van de ondernemer’, lanceerde de gemeente Purmerend een nieuwe website voor ondernemers. Op www.ondernemeninpurmerend.nl kunnen ondernemers elkaar en de gemeente vinden. Voorheen stond de informatie verspreid op de gemeentewebsite. Nu is alles gebundeld en is er één verzamelplek van nuttige informatie voor Purmerendse ondernemers. ZO MIN MOGELIJK TIJD BESTEDEN AAN ZOEKEN NAAR INFORMATIE…

Nieuwe gemeentewebsite voor ondernemers gestart 

Op 16 november jl., op de ‘Dag van de ondernemer’, lanceerde de gemeente Purmerend een nieuwe website voor ondernemers. Op www.ondernemeninpurmerend.nl kunnen ondernemers elkaar en de gemeente vinden. Voorheen stond de informatie verspreid op de gemeentewebsite. Nu is alles gebundeld en is er één verzamelplek van nuttige informatie voor Purmerendse ondernemers.

 
Wethouder Mario Hegger lanceerde dit nieuwe digitale ondernemersplein. Hegger: “Ondernemers moeten kunnen ondernemen en zo min mogelijk tijd besteden aan het zoeken naar informatie. Ik ben er trots op dat wij een plek hebben gecreëerd waar ondernemers elkaar kunnen treffen en helpen.” Op www.ondernemeninpurmerend.nl vinden (startende) ondernemers nu overzichtelijk informatie gebundeld op één platform. Wat men onder andere kan vinden is informatie over netwerken, evenementen en vergunningen. Ook is er een contactmogelijkheid met het team Economie van de gemeente.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *