Met z’n allen best goed bezig!

Op 12 november mocht ik bij de NV Purmerend wat vertellen over Purmerend-Werkt. U weet wel, dat unieke evenement waarbij alle Purmerendse bedrijven kunnen laten zien wat ze in huis hebben. Nog nergens vertoond in Nederland.

Thierry van der Weide | Foto: Els Broers

Met z’n allen best goed bezig!

Op 12 november mocht ik bij de NV Purmerend wat vertellen over Purmerend-Werkt. U weet wel, dat unieke evenement waarbij alle Purmerendse bedrijven kunnen laten zien wat ze in huis hebben. Nog nergens vertoond in Nederland. Dé uitgelezen kans voor u als ondernemer in Purmerend en omgeving om te laten zien wat u in huis heeft. Want ú denkt wel dat iedereen dat weet, maar dat is echt niet zo. Purmerend-Werkt is ook bij uitstek geschikt om nieuwe klanten te werven, (nog) meer lokaal zaken te doen en (nog) meer lokale collega’s te leren kennen. En dat in één simpele zondagmiddag!

Terug naar 12 november. Toen ik daar in de warme lampen zat en onder die lampen door de zaal inkeek, zag ik een goed gevulde kleine zaal van de Purmaryn. Dat schiep mij een gevoel van trots op ondernemend Purmerend: steeds meer ondernemers zijn betrokken bij de verschillende initiatieven in de stad. En die initiatieven zijn steeds talrijker en diverser, wat ons ondernemersklimaat weer ten goed komt. Zo komen er ook steeds meer nieuwe ondernemers die met hun ondernemersidee fris en fruitig aan de slag gaan.

Natuurlijk hebben we de economische wind mee, maar het moet toch maar boven komen. Ik zie dat dat steeds beter lukt en vandaar ‘met z’n allen best goed bezig!’

Thierry van der Weide

thierry@stimulans-advies.nl | 0621875745

Deze column wordt mogelijk gemaakt door de Stichting Purmerend 2000+.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *