InStyle Vogue nieuw aan Waagplein

2019 is bewogen begonnen bij InStyle Women’s Fashion. De zaak bestaat inmiddels 5 jaar aan de Breedstraat 29 en sinds 1 februari is aan het Waagplein 28 de tweede winkel, InStyle Vogue, een feit.

Saar van Kampen

InStyleVogue nieuw aan Waagplein

In april 2014 nam Saar van Kampen de beslissing om te proberen een dameszaak op te zetten die aan zou sluiten bij de moderne middelbare vrouw. “Eigenlijk was ik al een beetje met een zoektocht bezig naar kleding die goed bij mijzelf aansloot”, vertelt ze.

Het werd een zoektocht naar hoogwaardige fashion, de juiste merken, fijn ondernemerschap en naar de juiste klant. “Het ging bijna vanzelfsprekend. Ik vond het interessant om dit vak te beoefenen, om te verdiepen, om te vallen en weer op te staan. En dat in deze grillige en zelfs wat arrogante modewereld.”

Terugblikkend op de afgelopen jaren is het haar gelukt een fijne dameszaak neer te zetten van ruim 160 m2. Iedereen weet dat er veelwinkels omgevallen zijn. En ook dat de opkomst van het online winkelen toeneemt.

Kwaliteit en pasvorm

Waarom heeft ze het dan toch aangedurfd om een tweede zaak te openen? “Door ons te richten op de klant die fysiek winkelen een fijnebezigheid vindt, omdat we de juiste kleding en service bieden. En misschien wel het allerbelangrijkste, kwaliteit en pasvorm”, legt Saar uit.

Na vijf jaar staat ze op de locatie die een maand geleden afgesloten werd door De Kleedkamer. “Wij zetten op deze prachtige locatie InStyle vogue voort. En doen dat op onze eigen wijze, met onze uitdagingen. We hebben afgelopen zomer de merken veelvuldig en met aandacht ingekocht en kunnende klant nu in twee winkels bedienen.”

In november van het afgelopen jaar is het team uitgebreid met drie nieuwe dames. “Met zeven prachtige vrouwen en vakmanschap bedienen wede klanten tot tevredenheid.”

Klanten verwennen

“We zijn gegroeid in personeel, merken, kennis en in onze klantenkring. We houden ervan om klanten te verwennen met een ouderwetse spaarkaart, een kopje koffie, een koekje en een praatje. Dit allemaal wel in een jasje anno 2019.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *