Installatiebedrijf Dekker Ondernemer van het jaar Beemster Ondernemer

Installatiebedrijf Dekker BV uit Middenbeemster van André de Wildt en Remco Dekker heeft 7 januari jl. de Ondernemersprijs 2018 ontvangen uit handen van voorzitter Bart Tishauser van AOV Beemster Ondernemer. Dit gebeurde tijdens de druk bezochte nieuwjaarsreceptie van de ondernemersvereniging in restaurant Stoer in Noordbeemster.

Eigenaren Dekker met partners en kind | Foto: Rolf Rijken

“STERKE FAMILIEBAND EN DUURZAAMHEID HOOG IN HET VAANDEL…”

Installatiebedrijf Dekker Ondernemer van het jaar Beemster Ondernemer

Tishauser beschreef de winnaar als ‘een bescheiden en nuchter familiebedrijf’. De uitspraak: ‘Wij zijn trots dat we voor onze klanten mogen werken’ past daar geheel bij. De vierde generatie staat er inmiddels aan het roer van het honderd jaar bestaande bedrijf, dat onlangs de titel ‘Hofleverancier bij Koninklijk Besluit’ mocht ontvangen. “Er is bij het bedrijf een sterke familieband en duurzaamheid staat er hoog in het vaandel,” aldus Tishauser. “Bovendien zoekt Dekker Installatiebedrijf BV veelvuldig de samenwerking met andere Beemster bedrijven. Met de bekende rode bedrijfswagens worden de klanten bezocht.” Vorig jaar verscheen over het bedrijf zelfs een boek.

Voor Andréde Wildt bleek de uitverkiezing niet een complete verrassing toen zijn vrouw zei dat hij de avond van 7 januari moest vrijhouden. Vandaar dat André zijn dankwoordje al had voorbereid. “Wij houden niet van poespas, maar we zijn wel heel blij en vereerd met deze prijs,” aldus De Wildt. Hij bedankte de hele generatie en het team voor de geleverde prestaties en hij vergat ook de opdrachtgevers niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *