Gunfactor ZO! voor De Reclamestudio

OOSTHUIZEN – Vrijdagavond 4 januari hing er een gemoedelijke sfeer in café Seevanck te Oosthuizen. De lokale ondernemers wensen elkaar een goed jaar en zijn nieuwsgierig naar de genomineerden voor Ondernemer van het jaar 2018.

Zeevang Ondernemers van het jaar 2018: Robert Swart en Randy Schouten | Foto: Rolf Rijken

Gunfactor ZO! voor DeReclamestudio

De voorzitter Cajo Vroom trapt traditiegetrouw af met zijn toespraak.Hij blikt kort terug op het afgelopen jaar. De Zeevang ondernemers hebben interessante excursies gemaakt en boeiende bijeenkomsten bijgewoond. Onder meer een lezing van Tim Coronel. Het ledenaantal blijft stabiel. De opkomst is goed.Dat stemt de voorzitter positief.

Bestuurslid Paul Mobron krijgt de microfoon. De aanwezigen worden tot stilte gemaand, zodat de uitreiking kan beginnen.

Pluim

De Pluim van 2018 gaat naar Ansje Priem van Ansje Bloemen. Ze staat vrijdag en zaterdag met haar bloemenstal op het plein voor het voormalige gemeentehuis. De overige werkdagen is ze ook te bereiken voor bestellingen van bloemen en bloemstukken. Haar bloemen zijn bovendien te koop in supermarkt Plus.

Ze neemt de Pluim en de vele felicitaties in ontvangst. Wat later staat ze achter in de zaal. “Ik sta niet zo graag in de belangstelling”,verklaart ze. Ze is zeker blij met deze vorm van waardering. “Ik zie wekelijks vertrouwde gezichten bij mijn bloemenstal. Bewoners van de seniorenwoningen,onder meer. Ze komen een praatje maken en kopen gelijk een bosje bloemen.” Ansje heeft een sociale functie. Dat geeft haar veel plezier. Ruim twintig jaar geleden begon haar samenwerking met bloemenman Rolf Langenberg. Zo lang staat ze ook al op het plein.

Ondernemersprijs

Tijd voor de Genomineerden voor Ondernemer van het jaar 2018. Naar voren worden geroepen: Koos en Laura Buisman van Buisman Tuinmachines,Robert Swart en Randy Schouten van De Reclamestudio en Jos en Germa Karsten van JLD International.

Aan de hand van de fraaie filmpjes, verzorgd door Wim Doets,mochten de aanwezige ondernemers weer kiezen voor hun favoriete ondernemer. Natelling van de stemmen bleek de gunfactor het grootst voor De Reclamestudio. Na drie keer genomineerd te zijn mochten Randy Schouten en Robert Swart de ondernemersprijs mee nemen naar hun kantoor aan de Ambachtsweg 10. “Nee, dit hadden we helemaal niet verwacht”, zegt Swart. “De andere genomineerden zijn sterke ondernemers.Koos en Laura hebben een mooi bedrijf. Ik heb diep respect voor Jos Karsten van JLD International en zijn uitvinding voor het stabiliseren van dijken.” DeReclamestudio bestaat 16 jaar en groeit gestaag. Randy herkent deze avond onder de Zeevang ondernemers veel klanten. “Misschien wel de helft.”

De reclamemannen ondernemen ook in andere branches. Ze beginnen een webshop op gebied van biljartartikelen en een site over geprinte vloeren met bijzondere designs. “We doen veel verschillende facetten, waarin we onze creativiteit kwijt kunnen. Met de opgedane kennis kunnen we anderen weer adviseren, want reclame blijft onze corebusiness.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *