BO neemt afscheid van Martha Oortman Gerlings en Gijsbert Pierik

Tijdens de najaarsvergadering van 22 november jl. heeft AOV Beemster Ondernemer afscheid genomen van voorzitter Martha Oortman Gerlings. Erwaren o.a. mooie afscheidswoorden door wethouder Dick Butter en voorzitter PietHein Debets van de VOWA. Ook opvolger als voorzitter van BO, Bart Tishauser,prees zijn voorgangster. Tevens is afscheid genomen van secretaris Gijsbert Pierik, die de functie bijna drie jaar heeft vervuld, maar door verandering vanwerkkring moet stoppen. Jolanda Lammes kwam het bestuursteam officieel versterken, na een inwerktijd van een half jaar.

Bart Tishauser en Martha Oortman Gerlings | Foto: Han Giskes

BART TISHAUSER NIEUWE VOORZITTER, JOLANDA LAMMES NIEUW BESTUURSLID

BO neemt afscheid van Martha Oortman Gerlings en Gijsbert Pierik

Het onderwerp ‘kerstverlichting’ bleek opnieuw een heethangijzer tijdens de vergadering, toen Patricia van der Linden van kledingwinkel In’s & Out’s alsnog vroeg om betaling door BO van (een deel )van het benodigde bedrag van € 1200,- voor het ophangen van dekerstverlichting. BO had in een eerdere vergadering hier al ‘nee’ tegen gezegd,omdat de vereniging dit een taak vindt voor de winkeliers, waarvan er maar 4 van de 16 lid zijn van BO. Uiteindelijk kwam ondernemer Martin de Graaf van Fitness de Kloek met een prachtige geste door het bedrag eenmalig te sponsoren. Patrica van der Linden wil een plan gaan maken om volgend jaar nieuwe sfeerverlichting te realiseren en deze al op 11 november op te hangen.

Goed doel

BO gaat volgend jaar een thema-avond organiseren over deverwijdering van asbest uit de panden. De leden kunnen al vast suggesties gevenvoor een goed doel, dat het komend jaar steun zal krijgen van de BO. Over hetonderwerp Breedband kon de nieuwe voorzitter melden: “We zijn nu in de laatstefase. We moesten nog een verklaring hebben dat de bank geen bezwaar heeft endan kunnen we hopelijk straks beginnen met het daadwerkelijk aanleggen.”Ondernemer Henk Bart vulde aan: “Het komt goed, het gaat er komen, maar het isnog wel even de vraag wanneer.”

De nieuwjaarsreceptie van BO, met daarbij de verkiezing vande ondernemersprijzen, wordt gehouden op maandag 7 januari bij restaurant Stoer in de Beemster. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *