Bert Jonk AutoVerhuur en Carwash 4 All winnen ondernemersverkiezing PRO

PURMEREND – Zaterdagavond werden tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de Purmerendse Regio Ondernemers (PRO) de ondernemers van het jaar 2018 bekend gemaakt. In de categorie groot won Bert Jonk AutoVerhuur,in de categorie klein was Carwash 4 All de winnaar.  De aanwezige eigenaren, directies en medewerkers van beide ondernemingen toonden zich oprecht blij en trots met hun uitverkiezing.

De winnende ondernemers met oorkonde | Foto: Rolf Rijken

Bert Jonk AutoVerhuur en Carwash 4 All winnen ondernemersverkiezing PRO

De bijeenkomst vond plaats in Burggolf. Nadat alle bezoekers bij binnenkomst werden getrakteerd op een glas bubbels, waarna allen op de begane grond elkaar het beste voor dit jaar wensten, nam Marije Slippens-Dekker,die samen met Daniël Pardoen de voorzittershamer van de PRO hanteren, het woord. Zij memoreerde onder meer over de fusie tussen Purmerend en Beemster en specifiek over de aanstaande verbindingen tussen de PRO en collega-vereniging Beemster Ondernemer.

Stadspromotie

Ook de stappen die gemaakt worden ten aanzien van stadspromotie, het vorig jaar gestarte NV Purmerend en Purmerend Werkt, waar op 27 januari in de binnenstad gemeente, bedrijfsleven en onderwijs elkaar treffen op de grootste banenbeurs ooit gehouden, passeerden de revue.

Thijs Burrie

Last but not least bedankte ze Thijs Burrie De ondernemer,eigenaar van Burrie Media en grondlegger van de magazines Regio Zaken en DagjePurmerend, is onlangs een vergaande samenwerking aangegaan met Rodi Media,onder wiens paraplu beide bladen vanaf nu worden geëxploiteerd en gemaakt. Burrie blijft vooralsnog actief, maar heeft het besluit genomen om te zijnertijd een stap terug te doen.

Winnaars

Vervolgens nam Marco Dekker, bestuurslid van de PRO, het woord.Dekker riep de genomineerden bij elkaar en nadat een door Wim Doets samengestelde film van alle bedrijven werd getoond, maakte hij de winnaars bekend.

Bert Jonk AutoVerhuur won het van Eipi Belettering enCaravancentrum Waterland. Carwash 4 All werd door de jury uitverkoren bovenrestaurant Kriti en Witgoed Specialist.

Eén gedachte over “Bert Jonk AutoVerhuur en Carwash 4 All winnen ondernemersverkiezing PRO

  • 16 januari 2019 om 14:29
    Permalink

    Gefeliciteerd Robert en Jeroen!!

    Maar waarom staat er niets over in het NHD of op de PRO website?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *