Beemster Ondernemer speelt rol bij ontwikkeling Dorpsvisie Beemster

De eerste maanden als voorzitter van de AOV Beemster Ondernemer zijn Bart Tishauser goed bevallen. “Verbinden is het sleutelwoord.Dat geldt zeker ook  bij de diverse gesprekken met de gemeente Beemster en Purmerend vanwege de op handen zijn de fusie in 2022. Er zijn veel initiatieven gaande. Denk aan de aansluiting A7-A8. Onze ondernemersvereniging is ook betrokken bij de ontwikkeling van de dorpsvisie, met name over de kern van Middenbeemster. Welke rol speelt bijvoorbeeld de ontwikkeling van onze bedrijventerreinen in de Dorpsvisie?”

Bart Tishauser

BART TISHAUSER: ”VERBINDEN IS HET SLEUTELWOORD…”

Beemster Ondernemer speelt rol bij ontwikkeling Dorpsvisie Beemster

Beemster Ondernemer (BO) is als belangenvereniging bij veeloverleggen betrokken. Tishauser: “Denk ook aan het Startersevenement op 8 april bij Burggolf in Purmerend. Een avond, waarbij allerlei partijen, zoals Rabobank Waterland en Omstreken, het Startersloket, diverse gemeenten en ondernemersverenigingen zich oriënterende en startende ondernemers op weg kunnen helpen.” Op 22 maart jl. heeft BO een voorjaarsactiviteit gehouden voor de leden. De middag begon met een historische rondwandeling door Purmerend,gevolgd door een bezoek aan bierbrouwerij Berging aan de Jaagweg in Purmerend,inclusief proeverij.

Bart Tishauser vindt het belangrijk als voorzitter zich goed te oriënteren en te inventariseren en hij is bij veel overleggen betrokken.Vervolgens gaat hij een keus maken, waar zijn inzet vooral gewenst is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *