Alliantie Evenementen 2.0 start goed

Afgelopen maand was ik bij de bijeenkomst  Alliantielab in De Oorsprong in de Peperstraat. Dit is een initiatief van CityMarketing in samenwerking met de gemeente en heeft als doel om samen met diverse organisaties en partijen te zoeken naar samenwerkingen die moetenbijdragen aan het verbinden en verbeteren van de evenementen in Purmerend en Beemster. Er zijn maar liefst 27 allianties gesloten, waarvan ikzelf er 4 heb beklonken!

Foto: Rodi Media

Alliantie Evenementen  2.0 start goed

Ten eerste met Robert Wentinkvan Poortersfeesten. Een driejaarlijks terugkerend evenement, waarin debinnenstad van Purmerend wordt omgetoverd tot een echt bruisend Volksfeest. Wij zullen als Gilde op 2 juni 2019 aangepaste wandelingen organiseren.

Ten tweede heb ik gesproken met Henk Jan van Meeren Daniëlle Woudstra van Visit Beemster om onze kennis uit te wisselen. Wijlopen een keer mee met de Beemstergidsen en omgekeerd komen zij een rondje meedraaien in Purmerend.

Ten Derde had ik overleg met Geert Heikens,eindredacteur van de ‘Binnendijks’, die in zijn blad redactieruimte beschikbaar wil stellen om onze Historische en thema wandelingen aan te kondigen.

En als vierde, dan even met mijn pet op als voorzitter van het 4-5 mei comité , heb ik contact gehad met Michiel Schreijer van Symfonisch Orkest over de invulling van ons herdenkingsconcert in de Nicolaaskerk.

Dus we kunnen spreken van een vruchtbare bijeenkomst,die weer steentjes gaat bijdrage aan het nog leuker profileren van onze stad.  

Dick Blokker

Gildegids

www.gildepurmerend.nl/stadswandelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *